Jojoba Yağı

Normal fiyat 540.00TL
Satış fiyatı 540.00TL Normal fiyat 600.00TL
Vergi dahildir.
Üretim Metodu: Soğuk Sıkım
Kaynak: Tohum
Botanik İsim: Simmondsia Chinensis
Miktar: 100 ml
🏆
Paraben, SLES, Boya, Parfüm, Sülfat, Pestisit SLS, Koruyucu, Silikon, Katkı Maddesi içermez
♻️
Geri dönüştürülebilir ambalaj ve paketleme. -ÇevreyeDuyarlı
🌿
Tüm cilt tiplerine uygun
🐰
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. -Vegan Dostu
🌍
%100 Doğal.
👣
Düşük karbon ayak izi
🎁 Tüm ürünlerimiz hediye kutusu ile gelmektedir.
Aynı Gün Kargo
Kampanyalı Ürün

Jojoba Yağı

Normal fiyat 540.00TL
Satış fiyatı 540.00TL Normal fiyat 600.00TL
Ürün Açıklaması

Jojoba yağı, jojoba çiçeği tohumlarından elde edilir. Doğal bir bitkisel içeriğe sahip olan jojoba, sıvı formda olmasına rağmen, oda sıcaklığında katı bir yapıya sahiptir. Botanik ismi simmondsia Chinensis olan jojoba, Amerika’nın kuzeybatısındaki çöllerde yetişir. Çok yıllık ve çalımsı bitkilerden bir tanesi olan jojoba yağının yüzlerce yıllık bir geçmişi vardır. Geçmişten günümüze birçok kişi, jojoba yağı kullanarak etkilerinden faydalanmıştır. Kozmetik sektörü, bu değerli yağı birçok içeriğinde kullanarak, cilt ve saç sağlığını korumayı hedefler. Doğallığa önem veren ve sağlıklı seçimler yapmak isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği ve rutinlerine dahil ettikleri yağlar arasında yer alır. Zengin içeriğiyle farklı kullanım alanları vardır. 

Jojoba yağı soğuk sıkım tekniği ile elde edilir. Bu yöntem, jojoba yağına hiçbir ısıl işlem uygulanmadan elde edilmesini sağlar. Üretim yöntemi sayesinde jojoba yağının güçlü etkisi korunur ve içerik zenginliği ortaya çıkar. Siz de Jojoba yagi fiyati ve özellikleri hakkında inceleme yaparak, cildinize en iyi şekilde bakım rutini oluşturabilirsiniz. Sitemizde kaliteli ve doğal yağ seçeneklerine ulaşabilir, kalite güvencemizle satın alabilirsiniz. Uygun fiyat seçeneklerimiz yanı sıra hem indirim hem de kampanyalarımızla doğal jojoba yağı gibi birçok yağı bütçenizi sarsmadan ihtiyacınıza göre satın alarak kullanabilirsiniz.

Soğuk Sıkım Jojoba Yağı

Jojoba yağı, insan cildinin doğal yağı olan sebuma çok benzer. Bileşimi, cilt ile kolayca uyum sağlar. Kısa sürede emilerek, cildin ihtiyaç duyduğu desteği sağlar. Soğuk sıkım jojoba doğal yağı, hem cilt hem de saç bakımında oldukça yaygın şekilde kullanılır. Çeşitli saç ve cilt problemlerinin iyileşmesini sağlar. Saçları hızla uzatmak konusunda da etkilidir. Saç köklerini uyarıcı özellik göstererek, uzama süresinin kısalmasında etkili rol oynar. Yağın kendine has bir hafif kokusu vardır. Doğal bir kokudan oluşan yağ, parfüm içermemesiyle de tercih edilir. Özellikle kokulara karşı hassasiyeti olan kişiler yağı güvenle kullanır. 

Jojoba yağ hipoalerjenik özellik gösterir. Bu sayede her türlü cilt tipinde kullanıma uygundur. Alerjik etki ortaya koymayan cocoba yağı, hassas ciltlerde de sıkça kullanılır. Cilde olumlu katkılarının olması, bakım rutinine dahil edilmesini sağlar. Soğuk sıkım jojoba yağının raf ömrü de oldukça fazladır. Bu durum bozulma riskini azaltır ve uzun süreli kullanım olanağı ortaya koyar.

Jojoba Yağı İçeriği

%100 Simmondsia Chinensis 

Doğal Jojoba Yağı

Doğal jojoba yağı cildin ve saçın mucizeleri arasında yer alır. Doğal ve bitkisel ürünleri kullanmak isteyen kişiler saf jojoba yağı ile bakım rutini oluşturur. Cilt tarafından kolayca emilen yağ, derinlemesine besleyici özellik taşır. Cildin nemlenmesini sağlar ve kuruluğa karşı mücadele eder. Cilt, jojoba yağı sayesinde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanır. Soğuk sıkım jojoba yağı antibakteriyel özellik gösterir. Ciltte bakteri oluşumunu engeller. Akne ve sivilcelerin çıkmasını engeller. Cildin temizlenmesinde önemli rol oynar. Gözeneklerin tıkanmasını engelleyerek, yağ dengesini korur. 

Antioksidan bakımından zengin olan yoyoba yağı, cildin serbest radikallerden korunmasını sağlar. Bu sayede erken yaşlarda meydana gelen olumsuz belirtileri azaltır. Cilt daha genç ve canlı kalır. Kırışıklıkları hafifletme özelliği ortaya koyan ürün, düzenli kullanımla birlikte etkilerini daha iyi gösterir. Anti-inflamatuar etki gösteren yağ, iltihaplanmayı ortadan kaldırır. Kızarıklık ve tahrişin önüne geçerek, hassas ciltler için güvenli kullanım imkânı sağlar. 

Jojoba Masaj Yağı

Jojoba masaj yağı, cildin rahatlamasını ve sakinleşmesini sağlar. Masajın rahatlatıcı etkilerini artıran yağ, doğanın saflığını insana hissettirir. Bu doğal yağ yumuşatıcı bir nitelik taşır. Masaj sırasında uygulanarak, cildin esnekliğini arttırır. Bu sayede cilt rahatlatıcı bir deneyim yaşar. Jojoba yağı, kolayca emilerek, yağlı his oluşmasını engeller. Bu durumda cilde uygulanan masajın etkisi daha fazla artış gösterir. Kaslarda gerginlik azalır. Kas dokuları rahatlar ve stres etkisi hafifler. Bilindiği üzere masajın rahatlatıcı etkileri vardır. Bu sayede zihinsel iyilik hali ortaya koyar. 

Ayrıca jojobayağı, rahatlatıcı deneyime katkıda bulunan önemli bir unsurdur. Yağ, masaj yaparken tek başına kullanıma uygundur. Ancak tercihe bağlı olarak farklı yağlarla birlikte de kullanılabilir. Bu sayede sadece fiziksel olarak değil, duygusal açıdan da iyileşmeye yardımcı olur. Ürünü masaj yaparken uygulamak için cilde nazik davranmak gerekir. Yağ, elde hafifçe ovuşturularak, cilde nüfuz eder. Doğal ve hafif yapıdan oluşan yağ, masaj terapisi deneyimini zengin hale getirir. 

Jojoba Yağı Özellikleri

Jojoba yağı özellikleri arasında kaliteli içerik dikkat eder. %100 doğal içerikten oluşan ürün, cildine iyi bakan bilinçli kişilerin tercihidir. Jojoba yağı içeriği incelendiğinde başta SLES, paraben, sülfat, silikon olmak üzere hiçbir katkı maddesini içermediği görülür. Ürün yağlı, hassas, karma, normal ve kuru olmak üzere neredeyse tüm cilt tiplerine uyar. Jojoba yağı 100 ml ambalajlarda satışa sunulur. Her bir ürün özenli bir şekilde hazırlanarak, ambalajlanır. Bu sayede ürünün işlevselliği artar. Ürün seçenekleri, kolay bir şekilde kullanıma uygundur. İhtiyaç anında kolayca birkaç damla alarak kullanabilir, cilt bakımlarınızı yapabilirsiniz. Ürünün ambalajının geri dönüştürülebilir özelliği de vardır. Ambalaj ve paketleme süreci çevreye duyarlı şekilde gerçekleşir.

Jojoba yağı satın al denildiğinde akla gelen markamız, hayvanlar üzerinde test yapmamasıyla dikkat çeker. Bu durum markamız ürünlerinin hayvanseverler tarafından da tercih edilmesini sağlar. Ayrıca ürünümüz vegan dostudur. Kaliteli ve doğal ürünlerimiz sayesinde yağların tüm faydalarından yararlanabilirsiniz. Bu açıdan da sadece kendinize değil sevdiklerinize de sitemizde geniş ürün seçenekleriyle sizlere sunulan doğal aromatik yağlardan satın alarak hediye edebilirsiniz.

En İyi Jojoba Yağı Markası

Jojoba yağı satın alırken güvenilir bir firmayı seçmek gerekir. Ürünün saf ve doğal olması, etkinliğini artırarak doğadan gelen saflığı sunar. Markamız, güvenilir içeriğiyle sıkça tercih edilir. En iyi jojoba yağı markası araştırması yapan kişilerin dikkatini çeken markamız, doğanın saf ışıltısını yansıtır. Ürünlerimizin doğallığı ve kalitesi, sıkça kullanılmasını sağlar. Jojoba yağının içeriğini ve kalitesini korumak için soğuk pres yöntemi kullanılır. Bu yöntem, en yüksek besin değerini elde etmeyi sağlar. 

Kimyasal gübre, katkı maddesi ve pestisit içermeyen özel formülü cilt üzerine güvenle uygulamak mümkündür. Ürünümüz geniş uygulama seçenekleriyle, günlük güzellik rutinini zengin hale getirir. Siz de sayfamız üzerinden Jojoba yağı al kutucuğuna tıklayarak kolay ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. 

Jojoba Yağı Fiyatı

Markamız tüm ürünlerinde kalitesi ve doğallığı ile adından söz ettirir. Ürün çeşitliliğinin fazla olduğu markamızın fiyat politikası belirlenirken, çeşitli detaylar incelenir. Yağ türü, ambalaj, şişe büyüklüğü gibi detaylar fiyatlara etki eden faktörler arasında yer alır. Jojoba ise oldukça değerli bitkidir. Hem bitkinin hem de yağın besleyici içeriğinin zengin olması kalitesini ortaya koyan detaylardandır. Jojoba yağı fiyat aralıkları ise ekonomik segmentlerde yer alır. Siz de web sitemiz üzerinden başta jojoba yağı olmak üzere birçok ürün seçeneğine göz atabilirsiniz. Güvenilirliği ile ön plana çıkan firmamızdan kullanıcı yorumlarını inceleyerek, fikir sahibi olabilirsiniz. Uygun jojoba yagi fiyat alternatiflerimiz yanı sıra kampanyalarımız ve indirimlerimizle de bütçenize uygun seçeneklerle doğal yağların sahibi olabilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinizin hayatına güzel bir dokunuş yapabilirseniz.

Jojoba Yağı Sinerjisi ile Uyumlu Olan Yağlar

Jojoba yağı yalnızca başına kullanılabileceği gibi tatlı badem, susam, ylang ylang ve kuşburnu çekirdeği yağları ile bir arada kullanılır. Tıpkı jojoba yağı nedir ve jojoba yağı ne işe yarar gibi sorulara yanıt aldığınız gibi, bu yağların etkilerine ve kullanım alanlarına da Alfheim üzerinden ulaşabilirsiniz.

Jojoba Yağı Katkı Maddesi İçerir Mi?

Alfheim jojoba yağı faydaları ile öne çıkarken, içerisinde herhangi bir katkı maddesi barındırmaz.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
s
sadık tokgöz

ben çok beğendim cildimde hızlıca emildi zaten kuru bir cildim var, iyi bir nemlendirici güneşe çıkmadan önce de kullanıyorum leke vs hiç bir şey olmadı. hediye paketiniz için de teşekkür ederim çok özenlisiniz.

Soru & Cevap

Sorunuz mu var?

Bu konuda ilk soru soran siz olun.

Bir soru sor