Portakal Uçucu Yağı

Normal fiyat 313.90TL
Satış fiyatı 313.90TL Normal fiyat 365.00TL
Vergi dahildir.
Üretim Metodu: Soğuk Sıkım
Kaynak: Soyulmuş meyve kabuğu
Botanik İsim: Citrus Sinensis
Miktar: 10 ml
🏆
Paraben, SLES, Boya, Parfüm, Sülfat, SLS, Koruyucu, Silikon, Katkı Maddesi içermez
♻️
Geri dönüştürülebilir ambalaj ve paketleme
🌿
Vegan Dostu
🐰
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
🌍
%100 doğal
👣
Düşük karbon ayak izi
🎁 Tüm ürünlerimiz hediye kutusu ile gelmektedir.
Aynı Gün Kargo
Kampanyalı Ürün

Portakal Uçucu Yağı

Normal fiyat 313.90TL
Satış fiyatı 313.90TL Normal fiyat 365.00TL
Ürün Açıklaması

Portakal yağı portakal kabuğu ve portakal ağacı çiçeklerinden elde edilen uçucu bir yağdır. İçerdiği C vitamini, cilde hızlı nüfus etmesi, yoğun ve hoş kokusu ile sağlıktan kozmetiğe geniş bir yelpazede kullanılır. Hoş kokusu bir kokusu vardır. Geniş faydaları bulunan bu değerli yağ, hücre yenileyici ve canlandırıcı bir etkiye de sahiptir. Aynı zamanda stres giderici, rahatlatıcı etkisi ve tam bir selülit savaşçısı olma özelliği ile en çok tercih edilen portakal esansiyel yağı olur. Portakal yağı ve diğer doğal yağlarımızın içeriklerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Yağlarımız sevdikleriniz ve kendinizi şımartmak için en doğal hediyedir. Sitemizden hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yaparken uygun fiyat avantajlarımızdan da yararlanabilirsiniz.

Portakal Yağı İçindekiler

%100 Portakal Uçucu Yağı (citrus sinensis)

Portakal Yağı

İçerdiği yoğun C vitamini, kullanım alanı çeşitliliği ve cezbedici, rahatlatan kokusu ile portakal kabugu yagi en çok tercih edilen doğal yağlarımızdandır. Cilt üzerindeki hızlı onarıcı etkiye sahiptir. Aynı zamdan da yenileyici etkisiyle de cilt bakıma yönelik kozmetik ürünlerinde sıklıkla tercih edilir. Portakal uçucu yağı cilt hasarlarını ve kırışıklıkları gidererek cildinize daha parlak ve genç bir görünüm kazandırır. Vücuttan toksinleri atar ve bağırsak hareketlerini düzenler. Ağrıları azaltır. Saç dökülmelerini önler. Huzur verici kokusu ile stresten ve gerginlikten uzaklaştırarak ruhunuzu arındırır. Bu rahatlatıcı etkisi ile aromaterapilerin vazgeçilmez yağıdır. Sitemizde bu değerli yağı %100 doğal ve saf içeriklerle satın alarak markamız güvencesiyle kullanabilirsiniz.

Portakal Kabuğu Yağı

Portakal kabuğu yağı hoş kokusu ile sizleri günün yorgunluk ve stresinden uzaklaştırarak ruhunuzu dinginleştirecektir. Size çocukluğunuzun soba başında çıtırdayan portakal kabuğu kokusunu taşıyacaktır. Huzur verici, hoş kokusu ile stres giderici, rahatlatıcı etkisi vardır. Buhurdanlık ya da aroma lambası üzerine damlatılacak 1 damla portakal uçucu yağı ile odanızın ortamını ferahlatarak çocukluk anılarınızın huzurlu anlarına yolculuk yapmanızı sağlar. Ortamda oluşturduğu rahatlatıcı ve güven verici kokusu ile sağlıklı uykuya davet eder. 

Portakal yağı faydaları açısından en değerli yağlar arasındadır. İçerdiği antioksidan ve hücre yenileyici etkisi ile yüz bakımının önemli yağlarındandır. Sivilceleri kurutur, siyah noktalarla oldukça etkili mücadele eder. Düzenli kullanım sağlandığında ciltte oluşan hasarları giderir, hücreleri yeniler, kırışıklıkları yok eder. Cildinizi yenileyerek ilk günkü bebeksi ve parlak görünümünü kazandırır. Yüzdeki güneş lekelerini giderir. Üzüm çekirdeği yağı yanında buğday özü veya kenevir tohumu yağlarıyla da birlikte kullanıldığında yağlı cilt üzerinde parlaklık ve cilt rengini dengeleyici etki oluşturur. Kolajen etkisi ile cildinizi yeniler ve yılların cildinizde oluşturduğu izler ile mücadele eder. 

Portakal kabuğu yağı aynı zamanda masaj yağı olarak da kullanılır. Masaj sırasında kullanıldığında, kan dolaşımını hareketlendirerek özellikle selülitler üzerinde oldukça etkilidir. Susam yağı ile karıştırılarak kullanıldığında selülitler üzerindeki olumlu etkisi artar. Onarıcı ve antioksidan etkisi ile güneş ve sivilce gibi cilt üzerindeki lekeleri giderir. Saç dökülmesi ve kepek oluşumunu engelleyici etkisi ile saç bakımında etkilidir. Portakal yağı ve zeytinyağı karışımı ile oluşturulan saç maskesinin 10 dakika ile saç derisine uygulanması sonucunda hacimli ve sağlıklı saçlara kavuşulur. Hoş kokusu ile saçlarda sadece bakım yapmaz güzel kokmasını da sağlar. 

Portakal Yağının Özellikleri

Soyulmuş portakal meyve kabuklarının soğuk sıkım yöntemiyle hazırlanan portakal esansiyel yağı 10 ml’lik paketlerde satışa sunulur. Tüm ambalajlarımız geri dönüştürülebilir malzemeden oluşur ve çevre dostudur. Ürünlerimiz %100 doğal içeriğe sahip ve vegandır. Ürün içeriklerimizde hiçbir şekilde katkı maddesi veya koruyucu madde bulunmaz. Düşük karbon ayak izi esasıyla üretilen ürünlerimizin ambalajları da geri dönüştürülebilir. Şirket politikamız gereği üretimlerimizin hiçbirinde hayvanlar üzerinde test yapılmaz. Doğaya ve çevreye saygılı üretim yapmak temel esaslarımızdandır. Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmeniz için tüm ürünlerimiz hediye kutusu içerisinde gönderilir. Doğal içeriği ile hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. İnternet sitemizden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. 

Portakal Yağı Nereden Alınır?

Portakal uçucu yağı faydaları ve kullanım etkisi ile oldukça tercih edilen bir yağdır. Uygun portakal yağı fiyatı seçenekleri ile sitemizden satın alabileceğiniz doğal portakal yağını güvenle kullanabilirsiniz. Tüm doğal yağlarımız % 100 doğal içerikten oluşur ve Alfheim markası güvencesi ile satışa sunulur. Yağlarımızın içerik ve yapım sürecini, kullanım alanlarını detaylı olarak sitemizden inceleyerek satın alabilirsiniz. Kullanıcı dostu web sitemizde dijital avantajlardan faydalanarak aradıklarınızı kolaylıkla bulabilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz. Uygun fiyatlarımız, indirim ve kampanyalarımızla bu kaliteli ve doğal yağın sahibi olabilirsiniz.

En İyi Portakal Yağı Markası

Piyasada satılan en iyi portakal yağı markası olarak Alfheim markası güvencesi ile satışa sunduğumuz portakal kabuğu yağımızı güvenle tercih ederek satın alabilirsiniz. Sektörde uzun yıllardır müşteri memnuniyetini esas alarak çalışan firmamız doğal uçucu yağlarımızın üretimini titiz ve özenli araştırmalar yaparak sizlere ulaşır. 

Portakal Yağı Fiyatı

Portakal yağ, portakal kabuğu ve portakal çiçeğinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Gerek sağlık gerekse de kozmetik amaçlı kullanımı ile oldukça etkili sonuçlar alınan uçucu esansiyel bir yağdır. Düzenli kullanımla etkili sonuçlar kolaylıkla elde edilir. Portakal yağı fiyat seçenekleri değişken olabilir. Ürün miktarı fiyatları etkileyen en büyük etkendir. Alfheim olarak sizlere her zaman en uygun fiyatla kaliteli ve %100 doğal içerikli yağlarla buluşturmayı amaçlıyoruz. Müşteri memnuniyetine öncelik veren firmamız için müşterilerimizin olumlu geri dönüşleri ve uzun süreli ilişkileri mutluluk vericidir. Portakal çiçeği yağı satın al ve daha fazlası için sunduğumuz dijital kolaylıklardan her zaman yararlanabilirsiniz. Uygun fiyat fırsatları, indirim ve kampanyalarımızı keşfederek kendinize ve sevdikleriniz bu doğal ve değerli yağdan satın alabilirsiniz.

Portakal Yağı Sinerjisi ile Uyumlu Diğer Yağlar

Taze, meyvemsi, canlı ve egzotik kokusuyla lavanta, limon, adaçayı, tarçın ve karanfil yağları ile etkili sinerjik karışımlar oluşturabilirsiniz.

Portakal Yağı Katkı Maddesi İçerir mi?

Saf uçucu yağlar, kimyasal katkı maddeleri içermemelidir. Alfheim Aromaterapi’den satın alacağınız tüm uçucu ve sabit yağlar saf, katkısız ve %100 doğaldır.

Portakal Yağı Nasıl Yapılır?

Portakal yağı yapımı, meyve kabuklarının soğuk preslenmesi ile gerçekleşir.

Uyarılar: Kuru ve hassas cilde sahip kişiler, topikal olarak portakal uçucu yağını kullanmadan önce yağı seyreltmelidirler. Bunun için Alfheim Taşıyıcı-Sabit Yağ Kategorisine göz atabilirsiniz.

Yağ fototoksiktir. Cilde uygulandıktan birkaç saat sonra doğrudan güneş ışığına maruz kalmamaya dikkat edin.

Portakal yağı, portakal çiçeği yağı ile karıştırılabilmektedir. Portakal çiçeği yağı, meyve çiçeklerinin buhar yoluyla damıtılmasından elde edilir ve farklı özelliklere sahip bir yağdır.

Soru & Cevap

Sorunuz mu var?

Bu konuda ilk soru soran siz olun.

Bir soru sor